Led Konvertering

 

Varför LED Konvertering?

Det finns endast fördelar med LED konvertering. Lamporna har lång livstid tack vare LED tekniken, det innebär att de också är kostnadseffektiva då du slipper byta dessa lika ofta som vanliga glödlampor. Vår LED konvertering ger ifrån sig ett vitt/ljusblått ljus och efterliknar ljusbilden hos halogenlampor vilket innebär att de till skillnad från andra konverteringskit på marknaden inte bländar medtrafikanterna. Många budgetvarianter på marknaden kyls med hjälp av fläktar som både kyler dåligt och krånglar. Vår LED konvertering använder sig av patenterad kylningsteknik utan fläktar vilket minimerar risken för överhettning eller andra problem.

Vilken LED konvertering ska jag ha?

Den vanligaste lampsockeln till bil är H1, H7 och H4. Dubbelkolla gärna hur det ser ut på din bil innan beställning. Till vissa bilar krävs specialanpassade konverteringskit, om du är osäker skicka in en bild på ditt lamphus till vår kundtjänst så ser vi till att du får rätt lampa.

E-godkänd LED konvertering

Vi är en av få aktörer i Sverige som säljer LED konvertering som är e-godkänd. Generellt gäller att alla ljuskällor till bilar ska vara EU-typgodkända (e- eller E-märkta) och av tillverkaren avsedda att vara just fordonsbelysning. Då kan man anta att kraven för ljusstyrka och spridningsvinklar etc är uppfyllda och de därför får användas i bilar i trafik. 

Besiktning

Då byte görs från halogen till xenon/LED i halvljus och dimljus krävs normalt sett strålkastarrengöring och/eller automatisk nivåreglering och därefter godkännande i registreringsbesiktning. Vid LED konvertering av helljus krävs ingen registreringsbesiktning.

 

Produkter
12 36 72
Hem » LED Konvertering