Om oss

Visionize.se startades år 2016 med med målsättningen att kunna erbjuda produkter av hög kvalité till konkurrenskraftiga priser. Genom inköp direkt ifrån tillverkare utan mellanhänder kan vi hålla priserna nere. Förutom import, export och försäljning av belysningsprodukter ombesörjer vi även montering, med mobil verkstad kan vi snabbt och smidigt vara ute hos kunden och montera produkterna. Vi hjälper även kunder med specialtillverkning av belysningsprodukter med eget varumärke, utseende, färg etc. Hör av dig med just dina önskemål!

 

Handla säkert hos oss

Vi gör vårt yttersta för att du skall vara trygg när du handlar hos oss. Så fort du klickar dig in på vår sida krypteras anslutningen via SSL och ett hänglås visas vid webbaddressen i webbläsaren. Krypteringen förhindrar att utomstående kommer åt ditt kortnummer, lösenord och annan känslig information. Anslutningen är krypterad under hela köpprocessen. Vi använder oss endast av säkra betalningsmetoder. Kortbetalning och direktbetalning sköts av "Payex" som är marknadsledande inom betalningar och som ägs av Swedbank. Faktura och delbetalning sköts av "Svea Ekonomi"

    

 

Företagsinformation

Visionize.se ägs av AD Försäljnings AB med organisationsnummer: 559053-7923. Företaget är momsregistrerat och godkänt för F-skatt.

Vår besök och postadress är: Importgatan 15K, 422 46 Hisings Backa. Obs! Vi tar endast emot bokade besök.